Luka Jahitan Bersalin Yang Buat Kakak Ini Susah Duduk, Susah Jalan Hilang Selepas 3 Hari


Derita setiap wanita semasa berpantang adalah jahitan luka bersalin. Pedih! Sakit! Itu memang tidak lari dari pengalaman setiap ibu. Puan Ainul Fadzilah ini bercerita tentang luka bersalinnya yang sangat menyeksakan hilang selepas 3 hari. Wah! Bukan senang luka jahit dekat bawah tu cepat sembuh tau. Kisah Puan Ainul Fadzilah ini bermula bila beliau melahirkan anak mereka Maryam secara normal tapi dengan bantuan vaccum. 2 kali induce, 2 hari sakit sampai tidak dapat tidur dan seminggu bermalam di hospital.

Puan Ainul fikirkan selepas balik dari hospital, bolehlah beliau berpantang dengan aman. Tapi malam sehari balik dari hospital, baby Maryam  kena demam panas dan kuning naik mendadak. Mereka terpaksa kembali ke NICU. 5 hari di NICU, Ainul ulang alik 2 hingga 3 kali untuk hantar bekalan susu kepada baby Maryam di DEMC.


Oleh sebab jahitan pada luka bersalin yang banyak itu belum sembuh, lagi-lagi Puan Ainul kena sentiasa bergerak membuatkan beliau berjalan pun terasa sangat sakit. Apa lagi kalau kena duduk, memang sakit tu sangat menderitakan. Sampai kena duduk dalam kereta pun beliau menangis. Nak duduk pun takut sebab sangat sakit katanya.

Akhirnya Puan Ainul memilih untuk mengamalkan Vivix. Dulu rasa Vivix ni sangat mahal. Tapi bila sakit menyerang sampai mental pun sudah tidak dapat tahan, mahal tu tidak rasa lagi sebab mahu sangat hilangkan sakit yang menyeksakan itu. Selepas 3 hari mengamalkan Vivix, tiada lagi rasa pedih semasa berjalan dan duduk. Kalau dulu sarung saja yang dipakai tapi sekarang seluar pun sudah boleh pakai. Selain luka jahitan bersalin berkurang, susu meriah, darah kotor keluar dan badan rasa lebih segar juga dialami selepas mengamalkan Vivix.
"Selalunya masa berpantang air susu memang banyak cuma berpantang kali ini lagi meriah. Banyak stok ebm dapat disimpan untuk anak yang ditahan di hospital." 
"Darah kotor juga keluar berketul-ketul. Cerita dengan tukang urut, tukang urut kata bagus darah tu keluar sebab kalau tidak keluar betul-betul bahaya."
"Darah nifas ni kalau tidak keluar betul-betul boleh menyebabkan kanser. Badan juga rasa lebih segar, tiada la lemau semacam."
"Tiada masalah uruskan anak-anak lain walaupun berpantang sendiri. Muka tidak pucat sebab peredaran darah berjalan dengan lancar. Orang lain tengok pun tidak macam berpantang."
"Memang berbaloi makan Vivix masa berpantang. Sangat puas hati. Next berpantang pun pasti ambil Vivix masa hari pertama bersalin baru luka cepat sembuh."

Testimoni Luka Bersalin Sembuh Lebih Cepat Dengan Vivix



Vivix Bantu Cepatkan Proses Penyembuhan Luka Bersalin


Manfaat Vivix:
  • Menyembuhkan luka.
  • Memperbaharui sel-sel mati.
  • Memberi tenaga berpanjangan.
  • Memberi kesihatan berpanjangan.
  • Melindungi sel daripada radikal bebas yang menyebabkan kanser.
  • Bertindak sebagai anti penuaan di mana ia mampu membuat kita rasa 25 tahun lebih muda dari usia semasa.
  • Bertindak sebagai anti-keradangan yang membantu meredahkan keradangan sel.
  • Merupakan agen antioksidan yang melindungi sel kita daripada dimusnahkan oleh radikal bebas.
  • Menjaga kesihatan mata, jantung, tulang dan organ kita.
  • Agen detox untuk meningkirkan bahan yang tidak diperlukan oleh tubuh kita.
  • Meningkatkan kekebalan imun sistem kita.


***

Konsultasi Rawat Luka Jahitan Bersalin Dalam 3 Hari,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin merawat luka jahitan bersalin dalam masa 3 hari dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.