Derita Resdung Hilang Selepas Amalkan Produk Ini


Suami Puan Zainah Mukhtar ada masalah resdung sejak sekian lama sudah. Setiap kali berjumpa dengan doktor, doktor cuma memberi ubat titis atau spray untuk hidung agar masalah bersin dapat dikurangkan. Ubat ini juga doktor suruh beli sendiri bila sudah habis. Siapalah yang mahu bergantung dengan ubat sepanjang hayat kan?

Puan Zainah nekad meminta suaminya mencuba Set Resdung Shaklee atas sebab Puan Zainah tidak mahu suami bergantung dengan ubat spray sampai bila-bila. Ubat yang doktor bagi atau beli di farmasi tidak dapat menghilangkan masalah resdung suaminya kerana ubat itu hanya untuk tempoh yang singkat sahaja.

Pada hujung bulan April 2014, suami Puan Zainah setuju untuk mencuba Set Resdung iaitu Alfalfa, Vitamin C, B-Complex, Garlic dan Zinc Complex. Selepas seminggu suaminya konsisten mengamalkan Set Resdung ini, bersin ibarat mesingan setiap pagi telah berkurang. Pada mulanya Puan Zainah tidak perasan sangat bersin suaminya sudah berkurang. Suaminya juga lebih sihat dan gembira tanpa ubat spray dalam hidung lagi.Selain ada masalah resdung, suami Puan Zainah juga ada masalah migrain dan selalu sangat bergantung dengan panadol setiap kali migrain menyerang. Tapi selepas mengamalkan Set Resdung Shaklee, masalah migrain juga semakin berkurang. Bila stress menyerang dan suaminya mengalami masalah migrain, suaminya cuma perlu telan B-Complex sahaja tidak perlu panadol lagi.

Puan Zainah berkata beliau sangat berpuas hati dengan vitamin Shaklee sebab vitamin ini sangat berkesan lagi-lagi ia semulajadi yang melalui proses R&D yang sangat ketat. Puan Zainah juga menyatakan bahawa jaminan keselamatan dan keberkesanan adalah keutamaan mereka dalam memilih suplemen. Sangat berbaloi dengan wang ringgit yang mereka laburkan ke atas produk Shaklee demi meningkatkan tahap kesihatan mereka sekeluarga untuk jangkamasa panjang.
"Saya sangat syorkan kepada anda di luar sana yang ada masalah resdung dan bersin-bersin setiap pagi untuk cuba amalkan Set Resdung Shaklee ni. Kami sudah. Anda bila lagi? Inilah Shaklee Effect kami. Terima kasih Shaklee." - Puan Zainah Mukhtar
Set Resdung Shaklee
Manfaat Set Resdung:

🌸Alfalfa
 • Kaya dengan sumber klorofil yang bantu atasi masalah keradangan akibat redung, ekzema, alergik dan gegata.


🌸VitaC
 • Bertindak sebagai anti histamin.
 • Membantu stabilkan pengeluaran histamin dalam badan.
 • Membantu mencegah tiub brokiol daripada menjadi sempit.
 • Meningkatkan sistem pertahanan badan.
 • Meningkatkan pertumbuhan tisu.


🌸Garlic
 • Antibiotik semulajadi.
 • Penawar racun (detoxifier) yang melindungi tubuh dari penyakit.
 • Melumpuhkan radikal bebas yang menganggu sistem kekebalan badan.
 • Bertindak sebagai agen anti-kulat.
 • Merawat masalah alahan dan resdung.


🌸Bcomplex
 • Membantu dalam membina protein dalam badan.
 • B6 penting untuk memulihkan selaput lendir yang sihat.
 • Membantu pengeluaran antibodi badan.
 • Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit bagi menyingkirkan sel-sel mati.
 • Memelihara sistem saraf dan bertindak sebagai anti-stress.
Semoga entri saya ini memberi manfaat kepada mereka yang ada masalah resdung. Hubungi saya terus di http://brigettrusxx.wasap.com.

***

Konsultasi Rawat Masalah Resdung,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin merawat masalah resdung dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.