Cara Kecutkan Jerawat Batu Dalam Masa 6 Hari




Hello readers!

Suka saya mahu kongsikan tentang cara kecutkan jerawat batu dalam masa 6 hari. Yala, takan lah saya mahu cantik sendiri-sendiri kan? Kena kongsikan juga tips ini dengan orang ramai. Manatau ada juga yang terpengaruh dengan Pesta Kaamatan minggu lalu, sampai mahu juga diri ini cantik seperti Unduk Ngadau. Kan?

Perempuan kalau jerawat batu tiba-tiba muncul atas muka mesti cemas. Lepas itu, rasa down sebab dorang rasa diri dorang huduh (hodoh). Betulkah tidak? Kalau boleh terus nda mau keluar rumah kan?

Sebenarnya senang seja mau kasi kecut jerawat batu ni. Yang penting kita pakailah produk yang betul dan amalkan pemakanan yang sihat.

BAGAIMANA JERAWAT BATU TERJADI?



Jerawat batu ini terjadi disebabkan hormon kita yang tidak stabil. Biasalah tu kalau perempuan, complicated betul. Hormon tidak stabil pun bawa masalah. Bila hormon tidak stabil, minyak di bawah kulit kita akan over active. Itu sebab minyak keluar dengan banyak sampai boleh buat masak telur goreng. lol.

Minyak ini akan lalu di liang bulu roma kulit muka kita dan bila minyak terlalu banyak, liang akan mengembang. Maka terjadilah benjolan whitehead dan blackhead. Dalam masa ini, bakteria akan mengambil kesempatan untuk masuk ke dalam benjolan tersebut. Oh bakteria, kurang asam betul engko ni. Ambil kesempatan pula dia.

Sebab bakteria sudah masuk dalam benjolan tersebut maka benjol jerawat akan menjadi merah dan bengkak. Saya paling tidak suka jerawat bengkak, sebab kalau saya tersentuh mau juga saya menjerit kesakitan. 😂😂😂

Jadi kita boleh buat kesimpulan di sini, bila benjolan minyak semakin besar jerawat juga akan menjadi semakin besar bila membengkak. Makanya, jerawat ini sejenis radang pada kulit.

CARA KECUTKAN JERAWAT BATU DALAM MASA 6 HARI.

Saya guna produk yang terbukti 100% berkesan, 100% selamat dan 100% semulajadi bagi mengecutkan jerawat batu saya dalam masa 6 hari.

1. Ambil anti keradangan yang paling power.

Seperti yang saya nyatakan punca terjadinya jerawat batu di atas, jerawat batu ni sejenis radang pada kulit kan? Itu sebab saya cadangkan untuk ambil produk anti keradangan yang paling power.


  • Vivix merupakan anti keradangan yang sangat power. Sebab Vivix mengandungi resveratrol dan polifenol, di mana ia menjadikan Vivix 10x ganda lebih hebat dari resveratrol sahaja.
  • Vivix menjaga sel kita, oleh itu jika sel kita sihat, sudah pasti seluruh badan kita juga akan sihat.

2. ESP dan GLA Complex

  • ESP mengandungi 9 amino asid perlu. Sugar free dan kolsterol free. Diperbuat daripada soya yang tidak diubah genetiknya.

  • GLA Complex adalah gabungan Minyak Borage, Minyak Matahari dan Vitamin E.

Punca timbulnya jerawat batu salah satu sebabnya adalah hormon tidak stabil. Selain daripada menjaga rambut, kuku dan kulit, ESP dan GLA Complex juga membantu untuk stabilkan hormon.



3. Sustained Released Vita-C Plus 500mg



  • Dengan pelepasan berperingkat, Sustained Released Vita-C Plus ini mampu bertahan selama 5 jam di dalam tubuh kita.
Sustained Released Vita-C Plus mengandungi antioksidan yang sangat tinggi. Ia juga melawan keradangan. Yala, jerawat itu kan mengalami keradangan (bengkak) tu sebab lagi bagus kita amalkan Vita-C Plus ini untuk menguatkan lagi sistem pertahanan kulit kita agar tidak mudah diserang bakteria dan dilindungi dari pencemaran udara. Vita-C juga bantu memutihkan kulit dengan selamat.


TESTIMONI SAYA SENDIRI


Dengan pemakanan suplemen yang betul, memang nampak perubahan muka dalam masa 6 hari. Memang best sangat pakai Set Jerawat Batu ni. Cepat jerawat batu kecut dan kering. Berbaloi amalkan set ini sebab set ini sekaligus bantu hilangkan parut jerawat. Kena ingat juga, kulit kita juga mesti dijaga dengan baik. Jom play video ini dan ketahui 3 punca kenapa kulit kita cepat rosak.


Tidak susah sebenarnya untuk dapatkan kulit flawless. Yang penting kita tahu cara untuk mencegah masalah-masalah yang membuatkan kulit kita rosak so senang kita handle masalah ini. Saya harap entri saya ini memberi manfaat kepada mereka yang ada masalah sama seperti saya. Jumpa di next entri. *wink*

***

Konsultasi Kecutkan Jerawat Dalam Masa 6 Hari

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.


Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin menghilangkan perut buncit (pengalaman sekali susun jadual makan untuk suami) serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx
SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.