Terlanjurnya Saya Dalam Bisness Shaklee.

Hello readers!

Hari ni Bee mahu cerita sikit macam mana Bee terjerumus terus dalam bisness Shaklee ni. Sampailah sekarang mahu berhenti pun tak dapat berhenti tau. Hah.. tengok bertapa besarnya impak tu. 


Dulu Bee makan sendiri seja. Itu pun on off 😝. Disebabkan tahap kebosanan di rumah agak mencabar, Bee cari benda untuk hilangkan bosan. Jual preloved item. Jual beg. Jual barang kemas. Tapi 70% masa Bee habis dekat online game Clash of Clans atau nama glemer COC. Haha! Pada July 2015, anak pertama Bee kena serang masalah kulit. Kudis dekat pipi dia tidak pandai hilang. Sapu ubat sapu dari hospital tidak hilang. Sapu ubat sapu dari klinik tidak hilang. Sapu ubat beli dari kedai farmasi pun tidak hilang. Buntu mak ni tau. Sampai orang sekeliling asyik cakap "Kenapa kudisnya tu tak pandai hilang? Tak jaga eh?" 😒
Satu hari tu, Bee nampak testimoni Herbal Blend kawan di Facebook. Ruam boleh redah dalam 1 malam. Wow! Bee terus ajak suami turun KK pergi beli Herbal Blend dekat branch Shaklee KK. Yala sudah sedia member Shaklee juga pun kan. Sapu Herbal Blend dekat kudis anak. Memang kudis tu berkurang selepas 1 malam. Bee pun apa lagi, terus jaw dropped. VERY IMPRESSIVE!! Ajaibnya krim nih!! 


Bee mula berkongsi kebaikan produk Shaklee dan Bee perlahan-lahan menukar semua produk Bee kepada produk Shaklee. Dari pencuci botol anak, krim badan anak, pencuci muka, shampu dan penapis air. Tidak sangka pula dengan hanya berkongsi kebaikan produk Shaklee Bee kini mendapat kebebasan masa dan kewangan. Dulu Bee banyak menyusahkan suami dengan beli keperluan anak-anak, tapi sekarang Bee mampu membantu suami meringankan beban. Dulu suami yang banyak habiskan duit untuk bawa kami berjalan, kali ini Bee juga mampu bawa suami dan anak-anak berjalan.
Banyak Shaklee ubah hidup Bee dan keluarga. Kami amalkan makanan tambahan yang dibuktikan berkesan secara klinikal dan mendapat kesihatan yang berpanjangan. Bonus Shaklee banyak membantu Bee dan keluarga. Siapa sangka surirumah juga boleh tolong suami bayar bil.
Di sini Bee menjemput semua surirumah, pelajar, penganggur dan sesiapa sahaja yang ingin mencari extra income boleh hubungi Bee. Sudah pasti anda di dalam company yang betul, menjual produk yang betul dan akan berada di dalam organisasi Shaklee yang betul. Kedatangan anda dalam Brielle Kingdom sangat dialu-alukan.

Luv,
Brigett Bee

KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK MENDAFTAR!
Hubungi Bee untuk keterangan lebih lanjut selepas membuat pendaftaran.



Terlanjurnya Saya Dalam Bisness Shaklee. Terlanjurnya Saya Dalam Bisness Shaklee. Reviewed by Brigett Rusx on April 08, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.