Surirumah Bergaji Tanpa Had

Hello readers!

Hari tu Bee ada pergi jumpa downline Bee. Downline Bee ni ada bisness jual burger di Kampung Kilimu. Kalau kamu ada singgah Ranau boleh pergi rasa. Burger cair dalam mulut memang sangat sedap! Boleh baca sedikit info tentang "Water Front Kilimu Cafe"

Owner ni sudah lama sebenarnya amalkan Shaklee. Dari selepas beliau bersalin 2 tahun lalu sehinggalah sekarang. Apa cerita beliau yang paling Bee suka semasa kami bercerita hari tu,
"Saya kena buasir lepas saya bersalin. Sampai berdarah. Saya takut mau membuang lepas tu. 1 malam selepas saya amalkan Ostematrix, pagi itu saya masuk tandas.. senang pula saya membuang. Tahun lalu, anak saya masuk wad. Doktor cakap paru-paru ada jangkitan kuman. Saya tidak putus asa bagi OmegaGuard dengan anak saya. Sepatutnya admit 2 malam tapi selepas 1 malam saya terus boleh keluar sebab bila doktor cek paru-paru anak petang hari kedua admit, kuman dalam paru-paru anak hilang." - Dessherry
Itulah sebahagian pengalaman beliau semasa mengamalkan Shaklee. Selepas mendapat Shaklee Effect, beliau berbesar hati untuk menyebarkan kebaikan Shaklee. Beliau join member untuk menikmati harga produk yang lebih murah dan memaksimumkan pendapatan bulanan beliau. Bee sangat suka ibu yang bersemangat besar. Sebab kita tahu kita ada anak yang perlu ditanggung.


Suka Bee nak bagitahu di sini. Bee nak sangat anak-anak muda, surirumah, pelajar, dan pengaggur untuk join team Bee. Team Bee di bawah team Shaklee terbesar di Malaysia, Sabah dan Bee sendiri adalah pengedar Shaklee paling aktif di Ranau.


Sertai kami sekarang. Banyak tips marketing rahsia exclusive untuk keturunan group Shaklee Bee. Rebut peluang sementara kita ni masih muda-muda. 🙈🙈 Whatsapp terus ke nombor Bee.