Stress Air Susu Kurang? Vivix Mampu Atasi Masalah Ini!

Hello readers!

Hari ini Bee mahu share 1 testimoni dari pengguna Pati Anggur yang memang sangat superb. Kebanyakan masalah, Pati Anggur ni boleh selesaikan tahu. Yang penting kena tahu dose-dose special untuk setiap masalah yang berlainan. Dalam entri Bee sebelum ini, Bee ada nyatakan beberapa punca air susu ibu berkurang. Boleh rujuk dekat entri ni, "4 Punca Bekalan Susu Ibu Menurun." Senang kita nak selesaikan masalah bila kita sudah tahu puncanya kan?

Seperti yang Bee nyatakan dalam entri Bee sebelum ni, Bee ada amalkan makanan tambahan kan? Hah.. Pati Anggur yang Bee makan tu, Vivix lah hehe.. Bee juga amalkan Vivix bila Bee sedar bekalan air susu Bee berkurang. Kalau konsisten 2-3 hari tu, memang meriahlah air susu Bee selepas tu. Senang kerja Bee tau kalau makan Vivix nih. Selain boleh dimakan, kita boleh sapu juga dekat muka.


Ini salah satu dari testimoni pengguna Vivix untuk agen Milk Booster dengan tambahan Sustained Released Vita-C sudah tentu selain air susu meriah, kulit pun flawless. BONUS! Siapalah ibu yang tak nak benda ni terjadi dekat diri dorang. Ala, memang tidak akan stress bila susu ibu meriah plus kulit pun semakin cantik. Nampak tak bertapa banyaknya stok EBM mom ni? Rasa-rasa stok EBM tu boleh bertahan berapa lama? Sudah pasti lebih dari seminggu. Biasa ibu yang berkerjaya ni perlu simpan stok EBM sebab selalu out station kan?

Sudah terbukti berkesan Vivix nih untuk masalah bekalan susu ibu berkurang. Jangan pandang sebelah mata Vivix ni. Sekali kau try, dah tak nak berpisah tau. Macam Bee la. Sekali cuba dah tidak dapat nak berpisah lagi. Memang Vivix sangat membantu dalam masalah air susu kurang, Bee sendiri pun sudah terasa kesan positifnya. Apa kata ibu-ibu yang mengalami masalah kurang air susu untuk cuba Vivix? Macam mana nak beli? Senang seja.. Klik sahaja order buttoon dekat bawah atau boleh terus hubungi Bee di 0128895717.

Semoga entri Bee ini bermanfaat.


Luv,
Brigett Bee.

Setiap pembelian Vivix 2 botol, anda akan layak:

1. KEAHLIAN PERCUMA
2. POSTAGE PERCUMA
3. PULANGAN CASH 

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.
Stress Air Susu Kurang? Vivix Mampu Atasi Masalah Ini! Stress Air Susu Kurang? Vivix Mampu Atasi Masalah Ini! Reviewed by Brigett Rusx on April 12, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.