Luka Bersalin Cepat Sembuh, Susu Ibu Juga Meriah!

Hello readers!

Bee nak cerita lagi pasal milk booster. Apa sebenarnya punca bekalan air susu ibu kurang? Bee ada cerita pasal ini dekat entri Bee di sini "4 Punca Bekalan Susu Ibu Kurang". Bila kita mahu selesaikan masalah, kita kena ketahui dahulu punca masalah tersebut baru kita dapat selesaikannya. Jadi hari ini Bee mahu kongsikan bagaimana kebanyakan customer Bee tidak mengalami masalah kurang bekalan susu selepas melahirkan bayi.

Bee suka suggest Vivix kepada customer-customer Bee dan kebanyakkan mereka akan berikan feedback positif. Sedikit tentang Vivix, Vivix ini adalah gabungan antara resveratrol dan polifenol. Biasa orang jual jus resveratrol. Tapi Vivix lain sikit, Vivix ada gabungan dengan polifenol. Polifenol nilah yang bertindak sebagai anti keradangan, antioksidan dan pencegah kepada penyakit-penyakit kronik. Disebabkan sifat Vivix yang boleh memperbaharui dan melindungi sel kita, luka selepas bersalin atau luka selepas dibedah cepat sahaja sembuh bila kita amalkan Vivix selepas sahaja bersalin ataupun dibedah. Sel lebih cepat diperbaharui pada waktu itu.


Itu sebab bila customer Bee minum Vivix selepas bersalin atau pada waktu berpantang, luka bersalin lebih cepat sembuh berbanding bila mereka tidak minum Vivix. Yang lagi best tiada masalah bekalan susu ibu berkurang pula tu selepas bersalin. Biasanya, ibu akan mengalami masalah kekurangan susu ibu selepas bersalin. Dalam 2-3 hari baru susu mula keluar. Itu sebab kebanyakan para ibu mengalami tekanan selepas bersalin.

Bagi mengelak masalah ini dihadapi oleh customer Bee, Bee suggest mereka Vivix. Sebab Vivix juga bertindak sebagai anti stress. Bila sel-sel sihat pasti badan kita akan sihat juga. Luka cepat sembuh, badan bertenaga, tiada stress, sakit-sakit badan pun tiada, kulit pun cantik.. Boleh baca info selebihnya tentang Vivix di sini "Vivix Bantu Kebanyakan Masalah Wanita". Jika kita ada jalan mudah kenapa kita tidak ambil perluang kan? Fokus 1 produk sahaja semasa berpantang pasti tidak buat kita pening kepala. Kalau nak order boleh terus hubungi Bee di 0128895717.

Semoga entri Bee bermanfaat untuk para pembaca.


Luv,
Brigett Bee.

Setiap pembelian Vivix 2 botol, anda akan layak:

1. KEAHLIAN PERCUMA
2. POSTAGE PERCUMA
3. PULANGAN CASH 

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.