Kayap Kering Dalam Masa 2 Minggu

Selamat sejahtera readers,

Hari ini Bee mahu kongsikan bagaimana masalah kayap boleh diselesaikan dalam masa 2 minggu tanpa pengambilan ubat atau steroid. Boleh baca entri Bee dekat sini "Ketahui Bertapa Bahayanya Kayap Kepada Kita" untuk lebih mengenali apakah kayap ini, bagaimana kayap boleh terjadi dan apa simptom-simptom penyakit kayap.

Bee dapat satu customer yang ada masalah kayap. Bila customer ini contact Bee, rupa-rupanya beliau nak belikan untuk wife beliau. Sebab takut-takut kayap ini bagi kesan ke atas saraf wife beliau, beliau cepat-cepat cari alternatif untuk mencegah kayap itu merebak ke tempat lain. 


Nampak tak perbezaan kayap wife beliau sebelum dan selepas? Kering sudah kan? Masa first day tu gelembong-gelembong masih besar lagi, banyak pulak tu. Bayangkan kalau tidak dicegah, memang boleh merebak dan menjejaskan urat saraf kita tau. Kayap ni bukan penyakit yang boleh kita ambil ringan. Kalau merebak sampai ke mata, boleh jadi buta tau.

Syukur lepas 2 minggu nampak sangat kayap dah mula kering. Yang paling best tu, kayap kering tanpa pengambilan ubat-ubatan dan steroid. Kayap kering secara semulajadi. Best tak best? Best kan?? Kesihatan kita terjamin dengan makanan tambahan yang 100% semulajadi. Yang penting kita kena bijak memilih makanan tambahan yang dijamin serta terbukti berkesan, selamat dan 100% semulajadi baru buah pinggang kita sihat untuk tempoh yang lama.

Sekarang customer happy sangat sebab kesihatan wife sudah semakin baik. Bertuah akak tu tau ada suami yang ambil berat dengan wifenya. Apa sangat kehebatan Set Bajet Kayap nih sampai boleh buat kayap kering dalam masa 2 minggu? Jom kita tengok apakah fungsi-fungsi dua sekawan ni.


  1. Membantu melindungi tubuh daripada virus, mikrob, termasuk flu, influenza.
  2. Menggalakkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk membunuh bakteria.
  3. Merangsang perngeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman.
  4. Membantu meningkatkan seluruh sistem imun.
  5. Membantu mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B dan C.
  6. Membantu mengurangkan hipertensi dan tahap kolestrol yang tinggi.
  7. Membantu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kimoterapi.
  1. Membantu sel darah putih menantang bakteria dan kuman.
  2. Membantu sel darah merah untuk lebih sihat bagi penyerapan zat besi yang lebih baik.
  3. Membantu memperbaiki masalah insomnia.
  4. Membantu meningkatkan sistem imun.
  5. Membantu mengurangkan simptom flu dan selesema.
  6. Merangsang pengeluaran Y-cells untuk membantu melawan kanser.
  7. Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah.
  8. Memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam.
  9. Merangsang pembentukan collagen.
  10. Membantu mencerahkan kulit dan melambatkan penuaan.
Biarpun set bajet tapi kesan sangat memuaskan. Yang penting kena amalkan secara konsisten supaya antibodi kita kuat bagi melawan virus kayap. Vitamin ini best. Kita makan melebihi dose sepatutnya setiap hari pun tidak menjadi masalah sebab Nutriferon dan Sustained Release Vita-C Plus ini terbukti secara klinikal ianya 100% semulajadi, dijamin berkesan dan selamat. 

Lagi best bila kita dapat bantu orang lain selesaikan masalah kesihatan mereka dengan produk yang kita percaya. Boleh terus hubungi saya di talian 0128895717 jika kamu ada sebarang pertanyaan. Klik sahaja button dekat bawah ini untuk order Set Bajet Kayap.

Selepas pembelian, 

sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.



Kayap Kering Dalam Masa 2 Minggu Kayap Kering Dalam Masa 2 Minggu Reviewed by Brigett Rusx on April 04, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.