Bagaimana Vivix Mengatasi Masalah Kesuburan?

Hello readers!

Hari ini suka Bee nak kongsikan bagaimana Vivix ini boleh bantu atasi masalah kesuburan untuk pasangan yang sudah lama inginkan zuriat. Sedikit sebanyak tentang Vivix dalam entri ini "Vivix 10x Kali Ganda Lebih Hebat Dari Resveratrol Sahaja".

Vivix Shaklee mengandungi Resveratrol yang sangat tinggi. Mungkin anda tidak pernah dengar pun apa itu Resveratrol kan? Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Sebab Vivix ini adalah gabungan dari Resveratrol dan Polifenol maka Vivix lebih hebat dan kuat dari Resveratrol sahaja. Maknanya bila suatu produk itu tinggi anti-oksidannya maka semakin kuranglah Oxidative Damage dalam produk tersebut.

Untuk pemahaman yang lebih mudah, lebih banyak Oxidative Damage, lebih banyak lah sel yang akan rosak dan sebaliknya. Resveratrol berfungsi melindungi Ovum telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada diserang Oxidative Damage. Bila telur yang dilindungi ini selamat dari perosak maka ia akan mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk membesar, bertahan dan disenyawakan.


Vivix Shaklee juga mempunyai satu mekanisma di mana Vivix mampu memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal. Konklusinya, Vivix boleh membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, meningkatkan peluang untuk persenyawaan serta memanjangkan hayat telur.

Itu sebab ramai customer Bee yang sukar hamil, Bee syor untuk amalkan Vivix. Bukan sahaja Vivix lebih hebat dari Resveratrol sahaja tetapi Vivix juga pati anggur yang mampu memperbaharui sel kita. Semoga entri Bee kali ini bermanfaat buat readers Bee.


Luv,
Brigett Bee.

Setiap pembelian Vivix 2 botol, anda akan layak:

1. KEAHLIAN PERCUMA
2. POSTAGE PERCUMA
3. PULANGAN CASH 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.