Bagaimana Shaklee Bantu Atasi Masalah Ekzema Yang Menyerang Si Manja? Jom Ikuti Entri Ini

Hello readers!

Dalam minggu ini saja Bee cerita pasal ekzema yang biasa menyerang si manja kan? Suka pula Bee mahu ambil tahu tentang ekzema. Sekarang ni Bee mahu share seberapa banyak testimoni tentang ekzema terutama yang menyerang bayi baru lahir sehinggalah kanak-kanak. Bee harap Bee dapat bantu lebih ramai ibu bapa yang berhadapan dengan masalah ini, so bila mereka baca entri Bee pasal ekzema, mudah bagi mereka untuk mengambil langkah mencegah, menangani & etc.

Testimoni Ekzema Terkawal Selepas Menggunakan Produk Shaklee

Bee ada kongsikan satu testimoni ekzema dengan Vivix dalam entri sebelum ini kan? Kalau belum baca boleh terus klik link ini "Ekzema Bayi Redah Selepas Disapu Vivix". Dalam entri kali ini pula, semua testimoni pun Bee mahu kongsikan. 😍😍😍

Testimoni #1: Herbal Blend Shaklee dan Ekzema
Krim Herbal Blend ini tidaklah lebih RM50 untuk satu tiub. Tapi kesan dia kebabom meletops!! Tengok sahaja masalah ekzema pada kulit bayi dalam gambar. Hampir satu badan tau diserang ekzema. Selepas kerap si ibu sapu krim Herbal Blend ini pada badan si manja, kita boleh lihat bertapa cantiknya kulit si bayi selepas disapu Herbal Blend, kan? Herbal blend adalah krim yang selamat sebab ia diperbuat daripada 100% bahan semulajadi. No more penggunaan krim steroid.

Testimoni #2: Herbal Blend Shaklee dan Ekzema
Testimoni #3: Herbal Blend Shaklee dan Ekzema

Testimoni #4: OmegaGuard Shaklee dan Ekzema
OmegaGuard yang bersifat anti inflamasi juga membantu dalam mengatasi ekzema anak, kerana ekzema sangat sensetif dan boleh berlaku keradangan/inflamasi yang teruk jika tidak dikawal. Ibu bapa juga boleh memberi anak-anak OmegaGuard bagi mengawal keradangan/inflamsi ekzema mereka.
Testimoni #5: Set Bajet Kanak-Kanak Shaklee dan Ekzema
Seperti yang Bee mention dalam entri Bee di sini "Kenali Ekzema Yang Menyerang Kulit Bayi Anda" biasanya bila kanak-kanak diserang ekzema atopi, mereka juga cenderung diserang asma. Tapi bukanlah satu masalah bagi ibu bapa bila anak mereka yang menghidap asma dan ekzem mengamalkan Set Bajet Kanak-Kanak Shaklee ini. Ini disebabkan set ini membantu mengawal keradangan/inflamasi ekzema, asma dan menguatkan sistem imun si manja.Testimoni #6: Set Menyusu, Basic H2 dan Ekzema
Siapa kata ibu yang menghidap SLE tidak dapat menyusukan anak ekzema? Selepas habis breastfeeding, anak beliau continue dengan MealShakes. Beliau juga ambil berat dengan mandian si manja. Menggunakan bahan 100% semulajadi yang mempunyai pH seimbang mampu membersihkan si manja tanpa merosakkan kulit si manja.

Inilah antara testimoni pengguna Shaklee yang sudah mengatasi masalah ekzema anak-anak mereka. Mudahnya tangani ekzema dengan bahan-bahan semulajadi kan? Semoga perkongsian Bee hari ini memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan. Boleh terus hubungi Bee di talian 0128895717 untuk membuat tempahan, atau boleh juga terus klik button shopping di bawah.

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.