Vivix Bantu Cepatkan Penyembuhan Luka Caesarean.


Luka caesarean adalah luka akibat pembedahan selepas bersalin. terdapat dua jenis caesarean iaitu jenis menegak dan melintang. Selalunya doktor akan memilih menggunakan cara melintang kerana luka akan cepat sembuh dan kurang sakit dengan cara ini. Tempoh untuk luka pembedahan caesarean mengambil masa 10 hingga 14 hari untuk kulit bercantum semula. Luka pembedahan melibatkan banyak lapisan, termasuklah lapisan dalam rahim, lapisan pada selaput dan kulit. Ini menyebabkan luka tersebut mengambil masa 42 hari iaitu 6 minggu untuk sembuh sepenuhnya.
Proses penyembuhan luka caesarean ini boleh dicepatkan dengan mengamalkan makanan tambahan yang mengandungi resveratrol semasa berpantang. Resveratrol berfungsi sebagai mempercepatkan penyembuhan luka pada sel. Bila proses penukaran sel rosak kepada sel baru, tisu-tisu kita yang luka atau rosak juga akan sembuh dengan lebih pantas.

Vivix mengandungi gabungan resveratrol dan polyphenols yang mana menjadikan Vivix 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol sahaja. Vivix mampu melawan 4 mekanisma penuaan dengan membantu memperbaharui, melindungi dan memperbaiki sel kita. Ikuti entri saya di "Ibu Bersalin Caesarean Mengalami Kesan Positif Seawal 3 Hari Selepas Mengamalkan Vivix."

Manfaat Vivix Kepada Ibu Berpantang Sama Ada Bersalin Normal Mahupun Caesarean.

➧Memperbanyakkan air susu ibu.
➧Mencegah terjadinya bengkak susu.
➧ Menyembuhkan rahim dengan lebih pantas.
➧Memberi tenaga berpanjangan semasa berpantang.
➧Mencuci rahim agar tiada darah tertinggal di dalam rahim.
➧ Memberi seri pada wajah, kulit dan rambut yang lebih sihat.
➧Mengelakkan tekanan atau kemurungan semasa berpantang.
➧ Mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin dalam dan luar.
➧Mengembalikan bentuk badan kepada sebelum bersalin dengan lebih cepat.

Dipercayai ibu selepas bersalin sama seperti bayi yang baru lahir, oleh itu ibu yang berpantang sangat digalakkan untuk mengamalkan Vivix kerana Vivix merupakan anti penuaan yang mampu memperbaharui sel kita. Dengan pengambilan Vivix secara berterusan semasa berpantang, sudah pasti fizikal kita akan nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Yala, bila lagi kita mahu kembali muda kan?

***

Setiap pembelian Twin Pack Vivix akan dapat;

➧ FREE MEMBERSHIP
➧ FREE POSTAGE
➧ FREE 2 PAPER BAG 
➧ CASH BACK


Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.