Resveratrol Bantu Mengatasi Duplikasi Sel Yang Tidak Seimbang

Kanser terjadi disebabkan duplikasi sel yang tidak seimbang berpunca darpada radikal bebas. Resveratrol yang terkandung dalam Japanese knotweed mempunyai efek pencegah terhadap penyakit kanser. Resveratrol terbukti mampu mencegah penyakit kanser seperti kanser payudara, kanser prostat, kanser colon, kanser pankreas, kanser paru-paru dan tiroid. Sifat Vivix yang mengandungi resveratrol dan polifenol bertindak lebih cepat 10 kali ganda daripada resveratrol sahaja.


Gambar testimoni ini adalah testimoni daripada salah seorang cancer survivor dan telah mengambil Shaklee sudah lebih 10 tahun. Sekarang beliau sudah bebas dari kanser dan kelihatan semakin sihat jika dibandingkan 10 tahun yang lalu semasa beliau menghidap penyakit kanser.


Vivix mengandungi resveratrol yang membantu menyekat perkembangan kanser dan resveratrol ini juga membantu memperbaharui, melindungi dan menjaga sel kita yang diancam oleh radikal bebas. Itu sebab pentingnya kita mengamalkan Vivix pada waktu kita sihat bukan pada waktu kita sudah sakit. Lebih baik mencegah daripada mengubati.Luv,
Brigett.

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.