Luka Bedah Bersalin Kering Selepas Seminggu


Hari tu dapat chat dari anak Shaklee saya, dia kata dia baru lepas delivery czer. Dia tanya saya apa yang baik untuk sembuhkan luka czer tu cepat-cepat sebab dia dah tak tahan sakit bila bangun dari tidur dan belakang pun selalu sakit.


So saya suggest dia untuk amalkan Vivix. Since Vivix ni bantu memperbaharui sel kita. Luka pun cepat sembuh, parut luka pun memang akan berkurang. Yang paling best, Vivix bantu mengembalikan keremajaan badan kita. 😉

Selepas seminggu, saya contact anak Shaklee saya ni. Memang dapat good news!! 😍😍


Vivix memang berkesan bagi ibu-ibu yang baru melahirkan bayi. Tidak kira melahirkan secara normal mahupun czer. Apa yang best amalkan Vivix semasa berpantang, badan kita akan lebih bertenaga dan kulit pun akan lebih berseri. Macam bukan baru bersalin tau! Selain itu, rahim pun cepat sembuh dan cepat kecut. Luka bersalin pun sangat cepat sembuh. Darah yang tinggal dalam rahim pun akan kena flush out semua. Vivix bagi bersih betul-betul rahim kita.

Memandangkan wanita lepas bersalin ni, badan mereka seperti baru lepas dilahirkan. Makanya, inilah peluang yang paling sesuai untuk kita sebagai ibu untuk jaga badan kita sebaik-baiknya. Berikan badan kita suplemen yang tebaik jika kita mahu badan yang cantik, menawan sama seperti kita masih remaja. Jaga makan minum dan elakkan daripada memakai pakaian singkat bagi mengelakkan angin masuk dalam badan.

Info lanjut tentang Vivix di sini. Klik link ini!


Luv,
Brigett.