WANITA HAMIL SELEPAS AMALKAN RESVERATROL

Resveratrol merupakan sejenis polifenol yang juga dikenali sebagai phytoalexin. Resveratrol merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan bagi mempertahankan sistem pertahanan tumbuhan tersebut daripada diserang penyakit.

Pati Anggur Vivix mengandungi resveratrol yang digabungkan dengan 15 jenis polifenol yang menjadikan Vivix 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol sahaja.

Percaya atau tidak, resveratrol mampu membantu pasangan yang sukar untuk mendapatkan zuriat. Brigett suka cadangkan Vivix kepada customer Brigett untuk masalah kesuburan. Sebab Vivix ini mampu memperbaharui sel kita yang rosak.

Boleh baca artikel punca ketidaksuburan wanita di sini "5 Punca Wanita Sukar Hamil".


Ini salah satu feedback dari pengguna Pati Anggur yang mengandungi resveratrol. 3 tahun sudah berkahwin tapi masih belum mempunyai cahaya mata. Maka, cik ini ikhtiar dengan mengamalkan Pati Anggur ini. Syukur selepas amalkan Vivix beliau berjaya hamil.
"Kerana ianya (Vivix) bertindak untuk memperbaiki sel dan DNA badan kita. Bila sel sihat, organ pun sihat.. Dan inshaAllah lebih tinggi peluang untuk hamil."
Yup, resveratrol yang ada dalam Vivix mampu memperbaiki sel kita. Bila sel sihat, organ kita seperti rahim juga akan turut sihat. Itu sebab resveratrol yang ada dalam Vivix mampu membantu masalah kesuburan.

Boleh baca lebih lanjut tentang Vivix di sini "Vivix Pati Anggur Terhebat".

Perkongsian ringkas sahaja dari Brigett hari ini. Nanti lagi Brigett share info-info lagi power yah.

Luv,
Brigett