Cara Merawat Rabun Jauh Tanpa Pembedahan


Seksanya rabun mata sampai 375. Kalau bangun pagi, sebelum cuci muka mesti cermin mata yang duluan dicari. Selalu saya pun kalau lepas bangun mesti cari cermin mata dulu. Haha! Hari-hari tanya anak atau suami "Mana spek mamy?" Sampai naik meluat suami dengar soalan tu setiap pagi. Masalah rabun ini boleh ditangani sebenarnya. Jom kita ikuti cerita Puan Mashidayu Mohyi bagaimana rabun mata beliau dari 375 turun ke 50 dalam masa 5 minggu.
"Assalamualaikum, nama saya Siti Mashidayu. Di sini saya ingin berkongsi kisah mengenai mata saya. 
Saya ada masalah rabun jauh sejak usia 15 tahun. Kerana sangat gemar membaca buku dan menonton televisyen, rabun mata saya bermula dengan power 100 dan sekarang sudah bertambah menjadi 375. Dalam 6 bulan lepas, saya baru sahaja menukar cermin mata saya yang powernya 300 kepada 375. Kenaikan sebanyak 75 power ini menyebabkan saya mengalami sakit kepala di bahagian depan dan di atas kening. Saya sangka saya mengalami migrain tapi bila cek dengan optometris, power saya pula yang bertambah. 
Saya sangat takut kerana saya tidak gemar memakai cermin mata. Sudah banyak saya lakukan untuk kurangkan masalah rabun saya ini dengan memakan banyak lobak tetapi masih tiada hasil. 
Usia perkahwinan saya sudah hampir 11 bulan tapi belum lagi ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Jadi saya ambil langkah untuk cuba mengamalkan Vivix Shaklee. Dari pembacaan saya, Vivix boleh membantu untuk hamil. 
Selepas mengamalkan Vivix 5 minggu sebanyak 2 kali sehari, saya merasakan ada perubahan yang sangat ketara pada mata saya. Setiap hari kepala saya sakit dan saya tidak boleh pakai cermin mata saya lebih dari 2 jam. Kalau saya pakai cermin mata lebih dari 2 jam, saya akan rasa sakit kepala, mata berat dan pening-pening. 
Kerana tidak tahan, saya pergi berjumpa optometris semula. Doktor buat ujian test mata dengan saya sebanyak 2 kali. Sebab doktor menyedari ada sesuatu yang terjadi pada mata saya. Selepas dikaji, rupanya masalah pening saya ada kaitan dengan power mata yang tidak serasi. 
Rupa-rupanya power saya menurun sebanyak 50 di sebelah kiri, dan 50 juga di sebelah kanan. Alhamdulillah saya terkejut sangat kerana tidak menyangka, selama ini saya beranggapan rabun susah nak turun. Saya amat bersyukur dan sekarang saya sudah tukar cermin mata baru dan masih mengamalkan pengambilan Vivix untuk bebas dari cermin mata dan bagi kesihatan dalaman saya. 
Doakan saya dapat rezeki menimang baby pulak. Terima kasih Allah, terima kasih Vivix."

Rupanya Vivix bantu kurangkan masalah rabun mata. Semangat saya mahu minum Vivix juga ni selepas baca cerita Puan Mashidayu. Saya pun rabun juga. Selepas amalkan Vivix cuma silau sahaja yang berkurang. Power rabun jauh belum cek lagi. Kita berkenalan pula dengan Vivix yang membantu mengurangkan power rabun mata Puan Mashidayu ini.

Vivix Anti Oksidan 10x Lebih Hebat dari Resveratrol

Bagaimana Vivix membantu dalam mengurangkan masalah rabun mata? Vivix mengandungi resveratrol yang tinggi dengan kandungan antioksidan. Oleh sebab Vivix ini juga mengandungi polifenol, ia telah menjadikan Vivix merupakan gabungan antara resveratrol dan polifenol di mana Vivix ini 10x ganda lebih hebat dari resveratrol sahaja.

Antioksida inilah yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel kita. Bila sel pada mata diperbaharui dan dilindungi, sel rosak yang menyebabkan mata kita rabun itu akan disingkirkan dan digantikan dengan sel baru. Itu sebab rabun mata boleh diatasi dengan Vivix.


Manfaat Vivix;
  • Memperbaharui sel.
  • Melindungi sel.
  • Mencegah masalah sakit jantung.
  • Merencatkan sel kanser.
  • Melawan radikal bebas.
  • Memberi tenaga.
  • Anti-keradangan.
  • Anti-penuaan.
  • Mengurangkan masalah kencing manis.
  • Melawan strok.
  • Mencegah masalah nyanyuk.
  • Menyokong kesihatan mata.
  • Meningkatkan kesihatan sendi.
  • Membantu mengurangkan masalah berat badan berlebihan.
  • Meningkatkan kesuburan

***

Konsultasi Merawat Masalah Rabun Mata,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin merawat masalah rabun mata dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.

Rahsia Kulit Gebu Seperti Kulit Bayi Semasa Berpantang


Berpantang hari ke 19 tapi kulit nampak lebih fresh dan lebih cantik, tidak nampak macam berpantang pun. Siapalah ibu yang tidak mahu kulit cantik selepas melahirkan anak kan? Kebanyakan ibu ada masalah kulit nampak kusam, tidak bermaya dan sangat pucat selepas melalui proses kelahiran. Selain badan lemah, berat badan pun naik, kulit kering, kulit mengeleber, pinggang rasa sakit dan macam-macam lagi kan?

Puan Hasifah berkongsi pengalamannya berpantang 19 harinya. Tiada rasa sakit sendi, kulit gebu macam kulit baby, kulit tegang sampai orang lain fikir Puan Hasifah sudah habis pantang. Boleh jalan laju siap pakai seluar pula tu masa berpantang. Berpantang tapi tidak macam berpantang pun kan? Jom kita tengok pengakuan Puan Hasifah di laman Facebooknya.


Hah.. Itulah pengakuan Puan Hasifah tentang pengalamannya mengamalkan produk Shaklee sepanjang berpantang. Selain mengamalkan collagen, Puan Hasifah juga mengamalkan Set Berpantang Shaklee.
"So Cip rate set berpantang Shaklee as gred A berbanding semua set berpantang atau jamu yang Cip pernah cuba masa berpantang. Sebab takde satu set pun buat kulit Cip jadi berseri."


Nampak macam berpantang 19 hari tak? Saya sendiri pun susah mau bezakan samada Puan Hasifah ini seorang ibu atau pun masih anak dara. Waduh gebunya kulit Puan Hasifah ni walaupun berpantang. Nampak macam belum kahwin pun padahal sedang berpantang. Jom kita kenali apakah produk yang Puan Hasifah amalkan ini sehingga kulit gebu macam kulit bayi walaupun sedang berpantang.

Collagen Powder Shaklee

Collagen Powder ini diekstrak dari sisik ikan merah. Ikan merah ini mampu menyelam sedalam 5000 meter dari permukaan air. Itu sebab kolagen yang ada pada sisik ikan merah ini sangat berkualiti berbanding dari sumber kolagen lain. 7 kandungan utama collagen powder inilah yang membantu kulit Puan Hasifah cantik sepeti kulit bayi.


Manfaat Collagen Powder Shaklee;
  • Menyerikan dan mencerahkan kulit.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Menegangkan dan menganjalkan payudara,
  • Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.
  • Menyokong kesihatan sendi dan tulang.

Set Berpantang Shaklee



  • ESP - protein yang memperbaiki sel rosak dan mengantikan dengan sel baru. Memberi tenaga semasa dan selepas hamil.
  • Sustained Released Vita-C Plus - Merangsang collagen dalam badan untuk mempercepatkan penyembuhan. Menjaga kesihatan gusi dan gigi semasa dan selepas hamil.
  • Vita-Lea Iron Formula - Memenuhi lopong-lopong nutrisi yang kurang dalam badan.
  • OmegaGuard - Agen anti-keradangan dan membantu membakar lemak jahat. Membantu perkembangan otak janin.
  • B-Complex - Mencegah kecacatan pada janin dan mencegah terjadinya baby blues semasa berpantang.
  • Ostematrix - Mencegah masalah sembelit, membantu menyingkirkan toksin dan menjaga tulang semasa dan selepas hamil.

***

Konsultasi Dapatkan Kulit Gebu Semasa Berpantang,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin mendapatkan kulit gebu semasa berpantang dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.

Pengalaman Mengatasi Keradangan Pada Appendiks Semasa Hamil


Jarang kita dengar kes macam ni kan? Jarang sangat ibu hamil mengalami keradangan pada appendiks semasa proses kehamilan. Ikuti cerita Dr. Nadia Abdul Kadir tentang pengalamannya mengalami keradangan pada appendiks semasa hamil.
"Hai, Assalamualaikum.. Saya Dr, Nadia Abdul Kadir, mempunyai 4 orang cahaya mata dan berusia 34 tahun. Saya ingin berkongsi kisah saya menghidap keradagan pada appendiks semasa hamil anak ke-empat.
Semasa saya mengandung Baby A'isya 7 bulan yang lepas, saya melalui 2 episod sakit pada bahagian kanan perut. Pertama kali semasa usia kandungan 32 minggu. Waktu itu saya disahkan menghadapi Acut Appendicitis (keradangan pada appendik).
Oleh sebab kandungan masih awal dan sangat berisiko kepada baby A'isya jika saya melakukan pembedahan membuang appendiks, saya memutuskan hanya mengambil antibiotiks selepas berbincang dengan suami saya. Suami saya Dr. Shazly merupakan doktor pakar bedah.
Pada masa yang sama saya teruskan mengamalkan Set Hamil Shaklee dan Nutriferon. Alhamdulillah, selepas 2 hari sakit beransur hilang. Semasa usia kandungan 36 minggu, sekali lagi saya mengalami kesakitan pada perut sama seperti kesakitan sebelum ini. 
Kali ini sangat lah sakit sampai saya terpaksa dimasukkan ke wad. Sekali lagi saya didiagnos sebagai Recurrent Appendicitis (Keradangan Appendiks yang berulang). Semasa saya di wad, saya diberi intravenous antibiotiks. Sekali lagi saya dan suami berada dalam dilema samada ingin teruskan pembedahan atau tidak. Sebab lagi 2 minggu saya dijadualkan untuk elektif cser (saya sudah cser 3 kali). 
Kami suami isteri membuat keputusan untuk tunggu dan lihat. Jika sakit berterusan, saya akan menjalani pembedahan. Alhamdulillah, selepas 2 hingga 3 hari, sakit beransur hilang dan doktor pakar membuat keputusan untuk membuat appendiks semasa cser. 
Pada minggu ke-38, selepas pakar O+G mengeluarkan baby A'isya, suami saya sendiri mengambil alih untuk mengeluarkan appendiks saya. Ramai yang kata, sakit selepas cser dan appendicectomy (pembedahan membuang appendiks) lebih sakit daripada cser sahaja kerana trauma pada tisu lagi banyak. 
Sebab saya sangat bimbang dengan perkara ini, saya sediakan Vivix awal-awal. Sebaik sahaja dibenarkan minum oleh jururawat, saya terus ambil 1 sudu besar Vivix. Alhamdulillah dengan izinNya, petang sebelum maghrib saya sudah boleh bangun dan berjalan sendiri ke tandas untuk mandi. 
Malamnya pula saya sudah boleh menjaga baby A'isya sendirian sebab suami tidak dibenarkan menemani saya di wad. Setiap hari saya meneruskan pengambilan Set Berpantang Shaklee dengan Vivix dan Nutriferon sekali. Pada hari ke-5, saya sudah boleh memandu sendiri ke klinik untuk cek jaundice baby A'isya sampai jururawat klinik siap ceramah saya lagi. Suami masa itu masih berada di dalam dewan bedah dan tidak dapat keluar hantar kami ke klinik. 
Apapun, pengalaman berpantang kali ini sangat berbeza jika dibandingkan dengan 3 kali cser sebelum ini. Sakit pada bahagian cser sangat minimal, luka pula sangat cepat sembuh dan saya sangat bertenaga. Inilah yang saya alami sendiri." - Dr. Nadia Abdul Kadir

Bestnya baca cerita Dr. Nadia kan? Selamat pembedahan baby yang keempat, pembedahan buat appendiks pun selamat. Selain kurang masalah semasa hamil biarpun mengalami keradangan appendiks, berpantang pun lebih bertenaga, luka pun cepat sembuh. Syukur Dr.Nadia kekal sihat dan bertenaga walaupun menjalani 2 pembedahan sekaligus.

Apa yang buat Dr. Nadia lebih sihat dan bertenaga walaupun sudah melalui masalah ini? Jom kita kenal produk yang Dr. Nadia amalkan.

Vivix


Vivix adalah minuman botani yang mengandungi resveratrol dan polifenol. Sangat tinggi kandungan antioksidan yang melawan radikal bebas. Juga bertindak memperbaharui sel dan meningkatkan penghasilan mitochondria (penjana tenaga dalam sel). Itu sebab Dr. Nadia cepat sembuh dari luka pembedahan sampai boleh memandu ke klinik sendiri dan lebih bertenaga walaupun sudah menjalani 2 pembedahan sekaligus.

NutriFeron


Nutriferon ini dicipta oleh seorang pakar imunologi dari Jepun Dr. Yasuhiko Kojima dengan penyelidikan selama 40 tahun. Nutriferon inilah yang menggalakkan penghasilan interferon bagi menguatkan imun sistem tubuh kita.

Nutriferon inilah yang membantu Dr. Nadia melawan sakit appendiksnya semasa hamil dan menguatkan lagi sistem imun Dr. Nadia semasa berpantang selepas menjalani pembedahan.

Set Hamil dan Set Berpantang Shaklee

  • ESP - Protein membantu mempercepatkan pembentukan sel dan tisu baru. 
  • VitaLea Iron Formula - Mempercepatkan penyembuhan luka bedah.
  • Sustained Released Vita-C Plus - Merangsang collagen untuk mempercepatkan pembentukan tisu baru pada bekas jahitan bedah bagi mengelakkan terjadinya keloid.
  • OmegaGuard - agen anti-keradangan. Meredahkan keradangan pada sel.
  • Bcomplex - mengandungi asid folik bagi mengelak terjadinya kecacatan pada janin dan merupakan anti-stress untuk mencegah terjadinya baby blues semasa berpantang.
  • Ostematrix - kalsium yang mengandungi magnesium untuk mencegah sembelit agar luka jahitan tidak mendapat terlalu banyak tekanan semasa ibu berpantang membuang air besar.

***

Konsultasi Mengatasi Keradangan Pada Appendiks Semasa Hamil,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin mengatasi keradangan pada appendiks semasa hamil dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.

Rahsia Kulit Jadi Lebih Cerah Dan Berat Badan Turun Semasa Berpantang

Puan Yong Hafieza mengamalkan Vivix dan OmegaGuard semasa berpantang baby ketiga Qaisarah. Beliau memilih Vivix atas sebab untuk mengelak pengambilan vitamin lain sebab beliau jenis yang susah untuk telan tablet banyak-banyak. Kalau dengan Vivix sahaja memang mudah sebab Vivix ini dalam bentuk cecair, minum sahaja macam air memang tidak menyusahkan.

Selepas amalkan Vivix dan OmegaGuard, Puan Yong Hafieza dapati luka bersalin sembuh dalam masa kurang 2 minggu. Kuning bayi juga turun dalam masa seminggu sahaja. Tidak perlu susah-susah lagi ulang alik ke hospital untuk cek kuning bayi. Lagi best bila kawan-kawan datang melawat masa berpantang puji kulit berbeza sangat. Dulu kulit kusam sekarang sudah semakin cerah, parut lama pun semakin berkurang.

Bila beliau masuk kerja selepas berpantang, ramai yang tanya beliau makan apa sebab kulit muka nampak lebih berseri dan cerah. Berat badan pun turun sangat ketara berbanding masa berpantang sebelum ini. Suami sendiri juga perasan perubahan pada diri beliau. Vivix memang sangat terbaik untuk ibu berpantang.


Vivix dan OmegaGuard Bantu Cantikkan Kulit dan Turunkan Berat Badan Lebih Pantas Semasa Berpantang

OmegaGuard
OmegaGuard diekstrak dari ikan laut sejuk. Mengandungi 90% Omega-3 disuling sebanyak 3 peringkat di mana membuatkan OmegaGuard adalah minyak ikan paling tulen yang membekalkan DHA dan EPA sekaligus.


Vivix


Vivix adalah pati anggur paling tulen yang membantu mengekalkan usia biologi kita dan juga Vivix membantu memberi kesihatan yang berkekalan. Diperbuat daripada tumbuhan botani. Bertindak sebagai anti-penuaan dan mampu mempercepatkan penyembuhan luka.


Testimoni Pengamal Vivix Semasa Berpantang




 ***

Konsultasi Mencantikkan Kulit dan Menurunkan Berat Badan Semasa Berpantang,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin mencantikkan kulit dan menurunkan berat badan semasa berpantang dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.

Luka Jahitan Bersalin Yang Buat Kakak Ini Susah Duduk, Susah Jalan Hilang Selepas 3 Hari


Derita setiap wanita semasa berpantang adalah jahitan luka bersalin. Pedih! Sakit! Itu memang tidak lari dari pengalaman setiap ibu. Puan Ainul Fadzilah ini bercerita tentang luka bersalinnya yang sangat menyeksakan hilang selepas 3 hari. Wah! Bukan senang luka jahit dekat bawah tu cepat sembuh tau. Kisah Puan Ainul Fadzilah ini bermula bila beliau melahirkan anak mereka Maryam secara normal tapi dengan bantuan vaccum. 2 kali induce, 2 hari sakit sampai tidak dapat tidur dan seminggu bermalam di hospital.

Puan Ainul fikirkan selepas balik dari hospital, bolehlah beliau berpantang dengan aman. Tapi malam sehari balik dari hospital, baby Maryam  kena demam panas dan kuning naik mendadak. Mereka terpaksa kembali ke NICU. 5 hari di NICU, Ainul ulang alik 2 hingga 3 kali untuk hantar bekalan susu kepada baby Maryam di DEMC.


Oleh sebab jahitan pada luka bersalin yang banyak itu belum sembuh, lagi-lagi Puan Ainul kena sentiasa bergerak membuatkan beliau berjalan pun terasa sangat sakit. Apa lagi kalau kena duduk, memang sakit tu sangat menderitakan. Sampai kena duduk dalam kereta pun beliau menangis. Nak duduk pun takut sebab sangat sakit katanya.

Akhirnya Puan Ainul memilih untuk mengamalkan Vivix. Dulu rasa Vivix ni sangat mahal. Tapi bila sakit menyerang sampai mental pun sudah tidak dapat tahan, mahal tu tidak rasa lagi sebab mahu sangat hilangkan sakit yang menyeksakan itu. Selepas 3 hari mengamalkan Vivix, tiada lagi rasa pedih semasa berjalan dan duduk. Kalau dulu sarung saja yang dipakai tapi sekarang seluar pun sudah boleh pakai. Selain luka jahitan bersalin berkurang, susu meriah, darah kotor keluar dan badan rasa lebih segar juga dialami selepas mengamalkan Vivix.
"Selalunya masa berpantang air susu memang banyak cuma berpantang kali ini lagi meriah. Banyak stok ebm dapat disimpan untuk anak yang ditahan di hospital." 
"Darah kotor juga keluar berketul-ketul. Cerita dengan tukang urut, tukang urut kata bagus darah tu keluar sebab kalau tidak keluar betul-betul bahaya."
"Darah nifas ni kalau tidak keluar betul-betul boleh menyebabkan kanser. Badan juga rasa lebih segar, tiada la lemau semacam."
"Tiada masalah uruskan anak-anak lain walaupun berpantang sendiri. Muka tidak pucat sebab peredaran darah berjalan dengan lancar. Orang lain tengok pun tidak macam berpantang."
"Memang berbaloi makan Vivix masa berpantang. Sangat puas hati. Next berpantang pun pasti ambil Vivix masa hari pertama bersalin baru luka cepat sembuh."

Testimoni Luka Bersalin Sembuh Lebih Cepat Dengan Vivix



Vivix Bantu Cepatkan Proses Penyembuhan Luka Bersalin


Manfaat Vivix:
  • Menyembuhkan luka.
  • Memperbaharui sel-sel mati.
  • Memberi tenaga berpanjangan.
  • Memberi kesihatan berpanjangan.
  • Melindungi sel daripada radikal bebas yang menyebabkan kanser.
  • Bertindak sebagai anti penuaan di mana ia mampu membuat kita rasa 25 tahun lebih muda dari usia semasa.
  • Bertindak sebagai anti-keradangan yang membantu meredahkan keradangan sel.
  • Merupakan agen antioksidan yang melindungi sel kita daripada dimusnahkan oleh radikal bebas.
  • Menjaga kesihatan mata, jantung, tulang dan organ kita.
  • Agen detox untuk meningkirkan bahan yang tidak diperlukan oleh tubuh kita.
  • Meningkatkan kekebalan imun sistem kita.


***

Konsultasi Rawat Luka Jahitan Bersalin Dalam 3 Hari,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin merawat luka jahitan bersalin dalam masa 3 hari dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.