Petua Elak Kaki Pesakit Kencing Manis Daripada Dipotong Dengan Kaedah Semulajadi

Banyak cara kita boleh lakukan untuk elakkan kaki pesakit kencing manis daripada bertambah teruk. Lagi bagus kalau kita boleh elakkan kaki pesakit daripada dipotong. Hari ini chibimom mahu kongsikan petua sembuhkan luka kaki pesakit kencing manis.

Kita tahu pesakit kencing manis ni bila luka saja memang luka mereka tu lambat sangat mahu sembuh kan? Jom kita ikuti cerita ni.

TESTIMONI KAKI PESAKIT KENCING MANIS TIDAK JADI DIPOTONG SELEPAS MENGAMALKAN VIVIX

ASBAB VIVIX CUSTOMER STOP AMBIL INSULIN DAN KAKI TAK JADI POTONG.
==================================================================

Hampir 5 tahun merana dengan penyakit kencing manis , sehingga customer pernah stop ambil insulin disebabkan result bacaan sentiasa abnormal.
Sehinggalah keadaan menjadi paling kritikal ceritanya bermula akibat gigitan serangga dibahagian kaki, customer pelik kesan gigitan itu sangat gatal hampir setiap malam customer asik mengaru sehingga gigitan serangga itu menjadi luka yang mengerikan bernanah, bengkak dan sakit sehinggakan tidak boleh berjalan.
Akhirnya datang hospital juga untuk menerima rawatan, mungkin keadaan pesakit agak teruk doctor suruh masuk ward untuk pemeriksaan lanjut. Didapati bacaan gula meningkat.
Anak customer pula risau, takut dengan saranan doctor untuk potong kaki emaknya akibat virus sudah mula merebak di bahagian tulang sebab itu lah customer tidak dapat berjalan.
Selepas anak customer ambil keputusan untuk iktiar shaklee order pertama hanyalah Herbal Blend, kemudiaan saya advice customer untuk ambil Vivix.
Syukur selepas habis consume beberapa botol Vivix, bacaan gula dalam darah semakin cantik dan doktor sendiri terkejut dan mengatakan kemungkinan besar operation untuk potong kaki customer akan di pospone dulu, berdasarkan bacaan gula yang semakin menurun.
Berdasarkan poster testimonial luka yang besar dan mengerikan ini adalah kaki customer yang pada awalnya hanya digigit serangga tetapi menjadi teruk seperti ini ditambah pula kesan daripada dressingkan potong dan korek segala kulit dan isi yang tidak sihat.
Syukur luka ini sembuh dengan cepat, isi pun cepat tumbuh sihat pula nampak kemerah-merahan, Herbal Blend customer sapu start bila isi tumbuh atas nasihat saya sebab takut terkena jangkitan pula dan Herbal Blend ni boleh bantu luka cepat sembuh.
Asbab Vivix dan Herbal Blend serta patuh dengan nasihat doktor, kini customer saya kembali sihat dan bebas insulin.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.
sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

Petua Hilangkan Ekzema Secara Semulajadi Dengan Jus Vivix

Ekzema merupakan penyakit yang menyerang organ terbesar pada badan iaitu kulit kita. Ekzema adalah penyakit kulit yang menyebabkan keradangan, gatal, kering, mengelupas, kemerahan, dan bersisik. Masalah penyakit kulit ini boleh diatasi dengan mengamalkan sesudu Vivix setiap hari.

BAGAIMANA VIVIX BERFUNGSI UNTUK MERAWAT EKZEMA

Vivix adalah jus yang diekstrak dari 4 bahan utama iaitu anggur muscadine, elderberry eropah, lobak ungu dan polygonum cuspidatum yang menjadikan Vivix sangat kaya dengan antioksidan dan mampu melawan keradangan.

Sel-sel yang rosak akan diperbaharui dan dilindungi oleh Vivix supaya masalah ekzema dapat dikawal dan tidak menjadi lebih teruk. Keradangan yang terjadi oleh serangan ekzema akan berkurang jika mengamalkan Vivix kerana Vivix merupakan agen anti keradangan.

TESTIMONI PESAKIT EKZEMA MENGAMALKAN VIVIX



Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.
sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

Sembuhkan Luka Ceaser Bersalin Dalam Masa Seminggu Dengan Vivix (Terkini)

Komplikasi bila kita tidak jaga luka ceaser selepas bersalin adalah luka akan bernanah, diserang jangkitan, risiko darah beku, sakit pada bahagian pinggang dan paling teruk boleh berlaku kecederaan pada pundi kencing. Seboleh-bolehnya kita kenalah elak masalah ini daripada berlaku. Melalui pengalaman saya sendiri, minuman botani Vivix mampu mencegah komplikasi selepas bersalin secara ceaser daripada berlaku.

sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix


BAGAIMANA VIVIX MEMPERCEPATKAN PENYEMBUHAN LUKA CEASER SELEPAS BERSALIN.

  1. Vivix merupakan minuman botani yang kaya dengan antioksida yang berfungsi untuk melindungi sel kita yang rosak akibat radikal bebas.
  2. Vivix juga berfungsi untuk memperbaharui sel-sel kita yang rosak. Bila sel rosak diperbaharui, maka tisu dan organ dalam badan kita juga akan turut diperbaharui.
  3. Vivix kaya dengan resveratrol dan polifenol yang mana ia lebih hebat dari minuman botani yang hanya mengandungi resveratrol saja. Itu sebab luka bersalin ceaser lebih cepat sembuh bila kita minum Vivix berbanding minuman resveratrol yang lain.

TESTIMONI PENGGUNA VIVIX UNTUK MASALAH CEASER SELEPAS BERSALIN.

sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.
sembuhkan-luka-ceaser-bersalin-dalam-masa-seminggu-dengan-vivix